FAQ

Om ni har några frågor - så har vi svaren!

I de flesta fall så har du en försäkring via din hemförsäkring för saker i ett förråd upp till ett värde av 30 000kr, kolla för säkerhets skull med ditt försäkringsbolag. Om dina saker är värda högre än så rekommenderar vi er att teckna en tilläggsförsäkring hos ert försäkringsbolag.

Vi har installerat kodlås på ytterdörren till anläggningen. Du får koden när du har skrivit under avtalet för ditt förråd. Med hjälp av koden så kommer du in i Self Storage anläggningen när det bäst passar dig mellan 07.00-21-00. Om du behöver köra in din bil och släpvagn så öppnar du bara den stora porten och kör in.

Senast den 15:e innevarande månad för utflytt till månadsslut.

Allt efter som dina behov förändras kan du flytta till ett större eller mindre förråd om det finns ledigt, kontakta oss för tillgänglighet!

Ta med en giltlig ID handling om du är privatperson. Skall du hyra som företag ta med något som styrker att du arbetar på företaget, ex ett visitkort. Du behöver ett hänglås också till ditt förråd, men det kan du även köpa på plats till självkostnadspris.

Ja, nästan. Dock inga brandfarliga vätskor, gasoltuber, alkohol, matvaror eller växter.

Vi driver vår verksamhet som enskild firma med organisationsnummer 780528-3228.

 Finner du inte svaret på det du söker? Ställ din fråga direkt till sanna@visbyselfstorage.se - så svarar vi så fort vi kan!

Kontakta oss!